Küçükova Ortaokulu

Vizyon: Atatürk ilke ve inkılapları ışığında ilerleyen, saygın, güvenilir, çağdaş, bir eğitim anlayışını benimseyen örnek ve öncü bir kurum olmak.

Misyon: Vatanını seven, kendi kültürünü ve tarihini bilen, ulusal değerlere sahip çıkan, evrensel düşünebilen çağdaş, duyarlı ve başarılı öğrenciler yetiştirmek.

Başarılar:

Isınma: kalorifer
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 05454660333 Okul Müdürü Ahmet ÖZTUNÇ 05454101364 Mehmet YILMAZ Müdür Yrd.

WEB - https://kucukovaortaokulu.meb.k12.tr

Adres - KÜÇÜKOVA MAH. KÜÇÜKOVA KÜME EVLERİ NO 60 İÇ KAPI NO 2 SURUÇ / ŞANLIURFA

Öğretim Şekli :Normal

Yerleşim Yeri - Okulumuz, Şanlıurfa-Suruç ilçesine bağlı Küçükova Köyündedir. Köyde yaklaşık 35 hane bulunmaktadır. Köy halkının büyük bir kısmı Gaziantep gibi şehirlerde çalışmakta veya tarım işcisi olarak 5-6 ay ilçe dışında çalışmaktadır. Köyde Cami ve Sağlık Evi bulunmaktadır. İlçeye ulaşım özel araçlarla yapılmaktadır.

Adres - KÜÇÜKOVA MAH. KÜÇÜKOVA KÜME EVLERİ NO 60 İÇ KAPI NO 2 SURUÇ / ŞANLIURFA

Ulaşım Personelimiz servis ile ulaşımını sağlamaktadır

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Suruç ilçesinin Güneybatısında yer almakta olup, ilçe merkezine 11 km uzaklıktadır.